O bucatarie reprezinta in zilele noastre, cu siguranta, locul in care ne petrecem cel mai mult timp, drept urmare, este foarte important modul in care aceasta arata si trebuie sa fie accesorizata corespunzator. Cand spui “bucatarie” te gandesti fara doar si poate la un loc in care te relaxezi si gatesti pentru tine si familia ta. Atmosfera care se gaseste in bucatarie te poate influenta mai mult decat crezi. Astazi avem asteptari mari pentru designul-ul interior dintr-o bucatarie moderna.

Daca iti place o bucatarie spatioasa si multifunctionala, cu tot ce trebuie, poti opta pentru o bucatarie moderna. Nu numai ca te vei indragosti de ea, dar pur si simplu iti va aduce buna dispozitie de care ai nevoie. Atmosfera creata trebuie sa fie una imbinata perfect, pentru ca tu sa ai o bucatarie moderna, asa cum iti doresti. Un element esential de care trebuie tinut cont in decorarea oricarei bucatarii, este chiuveta. Aceasta este indispensabila datorita numeroaselor intrebuintari de uz casnic care ii sunt atribuite in gospodaria zilnica. Din pacate, multa lume nu-i acorda atentia cuvenita.

De fapt, munca intr-o bucatarie se desfasoara in proportie de 60% in jurul chiuvetei. Insa, chiuveta poate deveni dintr-un loc pentru curatat, un frumos element de design datorita materialului din care este confectionata si a formelor din ce in ce mai indraznete. Un design atractiv, elegant, dar bine planificat este esential, mai ales in cazul in care langa o bucatarie moderna se afla si zona de living. Pentru a te asigura ca pregatirile sunt la fel de distractive ca si produsul final, exista o multime de optiuni pentru locul de munca principal dintr-o bucatarie care este chiuveta. Datorita varietatii de materiale folosite la confectionarea chiuvetelor, caracteristicile acestora pot fi foarte diferite. Accente atragatoare pentru o bucatarie moderna pot fi obtinute folosind chiuvete Blancoandano cu cuva simpla sau dubla. Cuva moderna din otel inoxidabil este un element care se incadreaza perfect intr-o bucatarie functionala si estetica. Functionalitatea optima a acestei chiuvete este, de asemenea, garantata. Potrivirea perfecta intre forma si functionalitate joaca un rol cheie in realizarea unei chiuvete Blancoandano. Chiuveta cu aspect de luciu matase are o compozitie unica de elemente functionale si optice. Interactiunea armonioasa dintre designul suprafetei si al razelor creeaza un aspect modern. Caracteristicile de inalta calitate ce definesc chiuvetele Blancoandano constau in preaplinul mascat si un ventil tip cos modern.

blanco-andano-2Chiuvetele Blancoandano se caracterizeaza printr-o capacitate mare a cuvei si baza integral utilizabila. Fiecare chiuveta are o adancime a cuvei de 190 mm. O cuva adanca este foarte utila in cazul in care se foloseste vesela de dimensiuni mari. Chiuvetele sunt dotate cu accesorii elegante: tocator de sticla cu aspect argintiu si recipient de inox. O chiuveta este prevazuta cu garnitura de scurgere, preaplin cu teava din aliaj, ventil tip cos si set de prindere. Pentru aceste chiuvete exista o gama de 7 dimensiuni diferite ale cuvei si 14 versiuni, deoarece modelele individuale sunt disponibile pentru montaj sub blat sau montaj peste blat. Decizia de montare a unei chiuvete se bazeaza pe gusturile personale. In general, o chiuveta din inox are o perioada de folosinta de aproximativ 10 de ani. Blanco foloseste doar inox de cea mai buna calitate pentru chiuvete pentru a indeplini cele mai exacte cerinte.

blanco-andano-3Nivelul calitatii si functionalitatii produselor Blanco se regaseste la toate tipurile de produse. Si aceasta este valabil si pentru celelalte tipuri de produse Blanco armonios incorporabile intr-o bucatarie functionala: accesorii, baterii, sisteme de colectare a resturilor menajere. Programul Andano convinge prin diversitatea sa speciala, toate modelele din program fiind disponibile cu margine plata IF pentru montare pe blat sau sub blat. Design-ul elegant al acestui program din inox da tonul in orice bucatarie, interactiunea armonioasa a razelor colturilor si ale bazei impreuna cu designul noii suprafete “inox finisaj liniar” producand o impresie vizuala uniforma de ansamblu. Cuvele cu montare sub blat atrag prin nivelul lor inalt de functionalitate.

Printre avantaje se numara instalarea plana, fara muchii, care mareste spatiul de lucru disponibil. Modelele satinate atenueaza efectul vizual neplacut al petelor produse de calcarul din apa. Stergand rapid suprafata, intreaga zona de spalare este perfect curata. O mare diversitate de cuve si accesorii optim combinate garanteaza posibilitati individuale ample de realizare a unor combinatii personale. Cuvele si semicuvele cu aceeasi raza de curbura creeaza solutii deosebit de armonioase.

 

Accesoriile asortate, ca de exemplu tocator de sticla cu aspect argintiu si recipientul de inox maresc functionalitatea, transformand chiuveta intr-un spatiu de spalare exclusiv. Chiuvetele sunt insotite de o gama mare de accesorii ce pot fi comandate optional. Finisajul dosului chiuvetei este foarte bine realizat. Pentru aproape toate modelele de chiuvete Blanco ventilul tip cos opreste resturile si impiedica blocarea sifonului. Functia de preaplin separat confera siguranta maxima in caz de inundatii, conform normelor europene. Dar indifferent de versiunea aleasa care da tonul intr-o bucatarie moderna, design-ul contemporan al unei chiuvete Blancoandano reflecta stilul de viata al utilizatorilor sai.