Chiuvete Bucatarie Combicolours

Situatii precum decorarea unei cladiri noi, mutatul intr-o noua casa sau lucrari de renovare reprezinta oportunitati pentru a crea un interior contemporan. De exemplu, o bucatarie moderna va aduce cu sine atat confort si functionalitate sporite, cat si sentimente pozitive, inspirate de design-uri si materiale inovatoare. Culorile joaca un rol deosebit de important in ce priveste efectul de ansamblu. Accente deoChiuvete Bucatarie Combicolourssebite pot fi adaugate si de detalii precum chiuvete bucatarie sau baterii bucatarie. Blanco ofera o gama diversificata de modele in Siligranit PuraDur II, un material compozit de calitate superioara, versatil si usor de ingrijit. Un astfel de exemplu il constituie gama Blanco Subline, care ofera o varietate de cuve functionale, caracterizate de eleganta atemporala si disponibile in zece modele si aproape la fel de multe culori. Paleta CombiColours Siligranit include chiuvete de bucatarie in culori calde atragatoare, precum Sampanie, Trufe si Cafea, impreuna cu tonuri de la alb si gri pana la antracit.

 

La Blanco „Culoare nu este neaparat un sinonim pentru colorat”. Asa ne explica Detlef Schon, Director general de vanzari la Blanco, caracterul atemporal al paletei CombiColours. „Paleta noastra de culori are un caracter contemporan, fara a fi neaparat la moda. Aceste culori nu au varsta, astfel incat chiar si dupa mai multi ani, aspectul lor ramane atat actual cat si estetic.” Fie ca optati pentru o varianta care sa se potriveasca cu cele mai recente design-uri in materie de mobilier de bucatarie sau pentru suprafete cu contraste puternice, paleta de culori Siligranit CombiColours ofera combinatia de culori ideala, indiferent de gusturi.

 

Pentru coordonare cat mai precisa a zonei chiuvetei, gama de produse Siligranit ofera numeroase modele de baterii, disponibile pentru imbinare perfecta cu tendintele contemporane dar si de termen lung pentru mobilier si design. Daca vrei sa incerci aceste produse, serviciul de asistenta Blanco Online pentru culori, disponibil la adresa www.blanco-germany.com/model-assistant, iti ofera ajutor la alegerea designului potrivit pentru bucataria ta. Pentru rezultate exceptionale, iti recomandam sa imbini acest serviciu cu consultanta personalizata oferita de experti in mobilier, direct in bucataria ta. Acestia iti vor oferi sfaturi avizate si iti vor prezenta gama de culori si materiale originale, chiar la tine acasa.