Statisticile au aratat ca chiuveta si zona din jurul acesteia sunt partile cel mai frecvent folosite in bucatarie, astfel incat solicitarile carora chiuvetele trebuie sa le faca fata sunt deosebit de inalte. Chiar si transportul pana la domiciuliu clientului constituie o provocare, datorita greutatii ridicate a chiuvetei.

 

Pentru a preintampina nevoile clientilor sai, SCHOCK – pionier in industria producatoare de chiuvete – se demonstreaza inca o data leader in industrie prin introducerea tehnologiei de ranforsare a materialului exclusiv CRISTADUR® cu fibra de sticla la baza cuvei, o zona expusa socurilor si impactelor frecvente. Astfel, prin utilizarea unei plase din fibra de sticla foarte rezistenta turnata in materialul CRISTADUR® in timpul procesului de productie, SCHOCK a reusit sa creasca rezistenta la impact a materialului de pana la 4 ori.

 

Este aceasta tehnologie disponibila deja pe piata de desfacere? DA, toate chiuvetele SCHOCK CRISTADUR® fabricate dupa data de 1 Aprilie 2015 sunt dotate cu aceasta tehnologie. Desigur, intrebarea oricarui client este legata si de modul in care noua tehnologie menita sa creasca viata produsului va afecta pretul de vanzare. Pentru ca SCHOCK dovedeste respect atat fata produse, cat si fata de nevoile clientilor, tehnologia CRISTADUR® ranforsat cu fibra de sticla va fi disponibila la acelasi pret ca orice chiuveta produsa inainte de 1 Aprilie 2015.  Vestile bune continua si cu alte atuuri ale acestei noi tehnologii de ranforsare – aceasta nu afecteaza nici grosimea materialului, nici proprietatile chiuvetei, care se pastreza in totalitate. In plus, toate chiuvetele SCHOCK sunt certificate de catre LGA Germania si ofera siguranta alimentara la cele mai inalte standarde.

 

Si desi calitatea nu are nevoie de nicio confirmare, iata ce ne spune Geoff Anderson , Director General Abey, Australia, despre aceasta noua tehnologie, cu adevarat remarcabila:

„Distantele lungi si soselele dificile din Australia reprezinta cel mai riguros test de calitate imaginat pentru chiuvetele din granit. Am vandut chiuvete CRISTADUR® ranforsate, iar rezultatele obtinute sunt printre cele mai remarcabile in domeniu. Materialul CRISTADUR® ranforsat face parte din categoria celor mai rezistente materiale utilizate in productia chiuvetelor cuart compozit pe care le cunosc.”