CRISTADUR® EXTREM

Mereu in ca­u­ta­rea de a face cel mai bun sa fie si mai bun, pi­o­ni­e­rul chiu­ve­te­lor SCHOCK a supus ma­te­ri­a­lul sau ex­clu­siv CRIS­TA­DUR® la o evo­lu­tie con­ti­nua: fibre or­ga­nice se com­bina cu ma­te­ri­a­lul si in­ta­resc atri­bu­tele sale po­zi­tive de mai multe ori. Un pro­dus spe­cial din fibra de sti­cla este in­tro­dus in baza chiu­ve­tei – o zona su­pusa unor so­li­ci­tari foarte mari – care creste foarte mult re­zis­tenta la im­pact a ma­te­ri­a­lu­lui. Dezvol­tat in regim pro­priu cu aju­to­rul echi­pei de cer­ce­tare a ma­te­ri­a­le­lor, teh­no­lo­gia este in curs de bre­ve­tare.

 

Numele spune totul. Mai mult de doi ani de cercetare si dezvoltare au trecut cu CRISTADUR® EXTREM pentru a crea un material pentru chiuvete din granit cu proprietati care provoaca performante extreme. CRISTADUR® EXTREM ofera culori chiar mai stralucitoare, este chiar mai usor de curatat, cu un efect de indepartare a murdariei imbunatatit si, mai important, este mult mai rezistent decat orice altceva veti gasi pe piata. Aceasta este o dezvoltare cu consecinte care ajung dincolo de imbunatatirea materialului in sine: Rezistenta extrema minimizeaza in mod substantial riscul de daune de transport a materialului, ceea ce face posibila expedierea chiuvetelor in ambalaje reduse, ecologice.

 

Asa cum e logic, un material extrem trebuie sa fie supus unor teste extreme. Testele standard prin care trec toate chiuvetele SCHOCK nu sunt suficiente in acest caz. Urmareste testele de anduranta pe care CRISTADUR® EXTREM trebuie sa le suporte inainte ca SCHOCK sa fie pregatit pentru a elibera materialul in bucataria ta:

 

Hochei pe gheata – Provocare

Pen­tru a si­mula o lo­vi­tura de im­pact mult mai pu­ter­nica decat orice tes­tat in con­di­tii de labo­ra­tor, SCHOCK a che­mat echipa lo­cala de ho­chei pe gheata, ERC Red Dra­gons din Regen, si i-a pro­vo­cat sa “bom­bar­deze” noul model de CRIS­TA­DUR® EX­TREM, Gre­enwich N-100.