La inceputul secolului 20 Pablo Picasso a introdus cubismul in pictura. Ceva mai tarziu, preluat de arhitectura, curentul s-a impus prin liniile clare, geometrice, reducerea obiectelor la planuri de baza, simplificarea designului cladirilor, folosirea intensiva a sticlei si reorientarea spre o lume noua, moderna, total schimbata si esential diferita cea preexistenta. Dorinta cubistilor de a intoarce spatele trecutului si de a crea din temelii stiluri arhitecturale noi a fost rafinata, prelucrata si se poate observa astazi.

Casa si bucataria moderna reflecta in mod evident tendintele de simplificare propuse de cubisti. Obiectele capata linii clare, unghiuri bine definite, culori contrastante si design futuristic. Decoratiunile devin minime sau inexistente, folosirea dramatica a albului, negrului si a obiectelor cromate confera spatiului un aspect elegant, curat si aparent steril.
Nemaifiind un regat exclusiv al femeilor ci un spatiu de expresie pentru intreaga familie, bucataria capata si unele accente masculine prin folosirea intensa a obiectelor cromate, a gratarului cu roca vulcanica si a granitului, accente temperate de culori calde, feminine si de folosirea lemnului pentru un aspect primitor. Bucataria minimalista are nevoie de obiecte precum chiuveta Blancomodex-M 60 Silgranit. Creata cu personalitate, ea poate fi un adaos binevenit la orice combinatie, indiferent de concept si de spatiu.

 

blanco-modex-m-3Chiuveta Blancomodex-M 60 Silgranit se integreaza perfect in conceptul de design al bucatariilor actuale. Aspectul minimalist combinat cu o estetica rafinata, o paleta larga de culori care porneste de la antracit si merge spre tonuri precum sampanie, trufe, cafea si o calitate de exceptie a materialului fac din ea piesa de rezistenta necesara oricarei bucatarii de efect.

SilGranitul este o combinatie de 80% granit cu diversi compusi, acrilici sau ceramici si pigmenti de culoare. Este un material de o inalta calitate si durabilitate, foarte usor de intretinut, rezistent la zgariere, substante acide si temperaturi ridicate. Chiuveta de granit poate ramane neschimbata, o piesa de rezistenta chiar si dupa reinventarea si transformarea unui concept mai vechi dupa noile trenduri in materie de tehnologie si design.

Aspectul unghiular, cubic si marginea generoasa ii confera chiuvetei o imagine de sine statatoare si o versatilitate la montaj, putand fi incadrata cu usurinta in diverse grosimi ale blaturilor si inaltimi ale carcaselor, intre diverse alte elemente ale bucatariei sau plasata strategic desupra blatului pentru un efect optic maxim. Montarea usoara, doar cu ajutorul siliconului, este cu siguranta unul dintre multele atuuri ale acestui tip de modul.

 

blanco-modex-m-4

 

Marginea lata ofera un spatiu generos pentru montarea bateriei si un plus de expresivitate corpului cu latimea de 120 cm. Bateriile completeaza perfect designul si pun in valoare calitatile exceptionale ale chiuvetei Blancomodex. Cuva de dimensiuni mari defineste aspectul arhitectural al ansamblului prin protectia de preaplin C-overflow cromata bine mascata si capacul de scurgere CapFlow perfect integrat in aspectul general al chiuvetei. Modalitatea eleganta si usoara de scurgere este conferita de pante line care completeaza aspectul stilistic.
Modulul vine la pachet cu tocatorul de lemn Modex din lemn de nuc laminat, garnitura de evacuare cu prelungire, ventil tip cos 3 ½, buton excentric si capac pentru scurgere CapFlow. Sunt disponibile numeroase alte accesorii precum recipientul de inox detasabil perfect pentru drenajul alimentelor si cosul pentru vesela din inox.

Chiuveta Blancomodex-M 60 Silgranit poate transforma orice bucatarie normala in una cu aspect profesional si estetic deosebit. Calitatea Germana, garantia de 5 ani, durabilitatea materialelor folosite, usurinta de utilizare si montare fac din acest produs o necesitate si o placere pentru cei care cauta materiale deosebite, interesante, iubitorii de frumos, artistic si unic.