Inapoi la natura – materiale regionale si naturale ca si lemnul si piatra cuceresc camerele de locuit urbane si dormitoarele, baile si bucatarii. Granitul natural, vechi de milioane de ani, culoare primara, este o priveliste atragatoare si se potriveste perfect in aceasta tendinta, tocmai la aceasta suprafata adresandu-se SCHOCK CRISTADUR® NATUR.

 

CRISTADUR® este un material care vine de la culori bogate, cu stralucire considerabila si o suprafata extrem de neteda. CRISTADUR® NATUR transforma aceste proprietati de capul lor, cand SCHOCK dezvaluie un material cu totul nou bazat 100% pe natura. Simtul unic al suprafetei aminteste de frumusetea salbatica din materialele naturale. Cu toate acestea, produsul din cuart natural este rafinat la un asemenea nivel incat chiuvetele pot rezista rigorilor de zi cu zi si pot sa serveasca drept centru de preparare a produselor alimentare cu standardele de igiena impecabila. Este frumusete bruta in culori naturale.

 

Pentru productia culorilor CRISTADUR® NATUR, Kaiserstein si Rockenstein, SCHOCK a folosit o versiune rafinata a formulei de fabricatie. Un amestec inovator de cuart cristalin este folosit pentru a crea structura de granit natural. Cristalele de cuart sunt lasate complet incolore, in alte cuvinte culorile sunt 100% naturale. Culorile naturale sunt cele care ofera modelor selectate CRISTADUR® rezistenta si expresivitate, ceea ce face din fiecare produs in parte un lucru de o frumusete bruta.

 

Magazin online: www.chiuveteonline.ro

 

schock-cristadur-natur-1