Chiuveta Granit Schock Primus C-200 Nero 840 x 840 mm

Daca ti se pare ca bucataria ta are un design ciudat, ca spatiul disponibil aici este uneori insuficient, sau ca impactul vizual nu este la fel de puternic de puternic precum ti-ai dorit, nu trebuie decat sa alegi o chiuveta de colt.

 

Pe langa eficienta, eleganta si utilizarea totala a planului de nivel, gasesti mai jos o serie de alte motive bune pentru care sa alegi o chiuveta de bucatarie de colt.

 

Spatiu marit de depozitare. Forma modificata a cabinetului de sub chiuveta de bucatarie de colt ofera spatiu amplu pentru pastrarea produselor de curatat si a uneltelor utilizate in mod curent in jurul bucatariei sau chiar in gradina. In plus, nu mai trebuie sa te ingrijorezi pentru spatiul insuficient pentru tevile de scurgere, pentru ca acum totul incape sub chiuveta de colt.

 

Flexibilitate in alegerea designului potrivit. Chiuvetele de colt asigura utilizarea spatiului in cel mai eficient mod posibil, chiar si in bucatariile foarte mici, acolo unde fiecare centimetru conteaza.

 

Functionalitate. Chiuveta este cel mai folosit element din intreaga bucatarie. De aceea, este foarte important ca toate celelalte zone de interes de aici, precum blatul de lucru, frigiderul sau cuptorul – sa fie cat mai apropiate de chiuveta. Amplasarea chiuvetei de bucatarie pe colt este o solutie practica in acest caz.

 

Blat de bucatarie de jur imprejur, sau visul oricarei gospodine. O chiuveta de bucatarie de colt iti ofera avantajul de a beneficia de un blat neintrerupt pe ambele laturi ale mobilierului. In felul acesta, munca ta este mai organizata si nu duci niciodata lipsa de spatiu de desfasurare.

 

Design armonios. Este suficient sa iti imaginezi o chiuveta granit de colt, amplasata la unghiul de imbinare a corpurile de mobilier din bucataria ta. O linie continua care aduce simetrie si sentimentul de ordine in spatiul cel mai des folosit din casa ta.