Gri-otel – O alta nuanta pe care o adaugam tonurilor noastre de gri. Iar pentru ca am extins gama noastra de baterii din otel inoxidabil disponibila pentru anul 2017, acest ton de gri de mijloc are un rol important de jucat in portofoliul de produse SCHOCK ale acestui an.

 

Noile produse, dintr-o privire

Noua baterie Altos W cu montura tip baioneta este ideala pentru montaj sub geam, in timp ce modelul de baterie Altos S constituie o optiune ce economiseste spatiu si completeaza gama de produse Altos.

 

 

Modelul Conos Pro cu dus dublu completeaza in mod optim conceptul inovator de chiuveta Prepstation, extinzand raza de actiune a bateriei in mod ergonomic.

 
 

Modelele de baterie Vitus si Laios cu gat in forma de L, impreuna cu modelele Ares si Kavus cu gat rotunjit sunt patru elemente suplimentare pentru gama de baterii din otel inoxidabil SCHOCK. Toate modelele de baterii din portofoliul nostru confera eleganta si finisaje mate zonei chiuvetei. Pe langa materialele de calitate ce asigura curatare si ingrijire facile, finisajele sunt rezistente la zgarieturi si ofera siguranta prin sisteme patentate de protectie impotriva bacteriilor. Urmele de apa devin istorie, iar cele de degete nu au nici macar o sansa!