Daca visezi la o chiuveta noua pentru bucataria ta, aceasta este oferta croita pe masura nevoilor tale, pentru ca acum iti oferim posibilitatea de a achizitiona chiuvete de bucatarie in 3, 6 sau 12 rate, in functie de preferintele individuale. Flexibilitatea si confortul financiar sunt acum la indemana ta, prin parcurgerea a numai 6 pasi.

 

Da, este atat de usor!

Programul de plata in RATE fara dobanda este disponibil pentru cumparaturi online pe site-ul www.chiuveteonline.ro. In acest program de plata in rate cu cardul sunt incluse cardurile Card Avantaj de la Credit Europe, StarCard BT de la Banca Transilvania, BRD Finance sau AlfaBank. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi optiunea de plata “Online cu card bancar” la finalizarea comenzii. Ulterior, nu trebuie decat sa parcurgi restul pasilor, si chiuveta mult dorita iti apartine deja.

 

Lucrurile bune sosesc mai repede, atunci cand ai optiunea de a le plati in rate.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selecteaza optiunea de plata “Online cu card bancar”, tipul de card folosit si numarul de rate dorit: 3, 6 sau 12 luni. Plata ta online va fi procesata direct de catre banca emitenta a cardului, prin intermediul platformei PayU. Iar pentru ca acest sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standard, siguranta vine drept bonus.

 

Profita de toate avantajele cumparaturilor in rate fara dobanda pentru achizitii online! Libertatea de a-ti doza efortul financiar lunar iti apartine, la fel ca si beneficiile de care te bucuri imediat.