Este singura camera in care se aduca toata lumea in fiecare zi. Fiind cel mai popular loc din fiecare casa, de ce sa nu va faceti din bucatarie cea mai atractiva camera? Aici aveti cateva din cele mai populare trenduri in materie de decor de bucatarie:

Bucataria vitrina

Fara nici un dubiu, bucatariile din ziua de azi reprezinta mult mai mult decat un loc in care se prepara mancarea. Modelele contemporane aduc valoare in acest trend prin multe elemente captivante care vor face bucataria sa fie mai mult un spatiu de locuit.

Iluminarea este un element important de design. Afara cu micile pandantive de sticla suspendate peste o insula. Inauntru cu corpurile de iluminat de marimi diferite care aduc un strop de de lumina in mijlocul camerei. Doar schimband corpul principal de iluminat cu unul care este mai stralucitor si mai proeminent ar putea schimba radical bucataria dumneavoastra.

Caracteristici in prim planspatiu-de-locuit-2

Bucatariile continua sa se concentreze pe caracteristici precum durabilitate, optiuni de gatire si usurinta in folosire. Trendurile care favorizeaza economia de energie reprezinta un element cheie al dezvoltarii. Bateriile cu senzori fac economie de apa si aparatele cu consum redus de energie pot reduce facturile electrice.

Un alt element cheie al dezvoltarii il reprezinta aparatele incorporate.  In varful listei se afla aparatele incorporate in dulapuri, acestea fac din bucataria dumneavoastra un spatiu mai placut datorita aspectului de mobilier. Aparatele incorporate in sertare fac si ele parte din acelasi trend. Popularitatea sertarelor folosite la incalzirea produselor a crescut in ultimii ani iar sertarele cu sistem de racire folosite pentru a tine la rece bauturile si-au facut loc in din ce in de mai multe bucatarii. In curand s-ar putea sa vedem sertare cu microunde sau spalator de vase. Aceste aparate vor deveni mai populare datorita usurintei de folosire si a accesibilitatii lor.

Modificari la capitolul blaturi

Majoritatea blaturilor sunt facute din granit si marmura insa in curand vom vedea blaturi facute din materiale precum quartz si sticla. Aceste suprafete vin cu un look natural atractiv cu accent pe durabilitate si usurinta in folosire. Desi granitul are titlul de cel mai bun material pentru blaturi, acesta nu este usor de intretinut. Granitul cu finisaj neted este sensibil la pete iar urmele de curatare de la bureti apar cu usurinta. Finisajul mat sau mai putin neted va deveni popular in gospodarii deoarece oamenii au obosit de la atata frecat.

Daca sunteti interesati sa primiti mostre gratuite de granit, trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de cerere: http://www.chiuveteonline.ro/culori-granit.html

Inclinare spre neutruspatiu-de-locuit-3

Culorile salbatice pierd teren in fata contrastelor puternice ale bucatariilor negru-cu-alb a caror popul

aritate este in crestere. Fundalul curat oferit de negru cu alb scoate in evidenta mancarea si accentueaza restul culorilor din bucatarie iar aspectul nu va imbatrani niciodata. Exista un trend ca blaturile si dulapurile sa aiba tonuri de culoare similare pentru a avea un aspect unificat, curat si relaxant.