Chiuveta Granit Schock Wembley D-100 Puro 860 x 510 mmMark Twain spunea ca pentru a fi mereu cu un pas inaintea celorlalti, trebuie sa actionezi in timp util. Si pentru ca  “actiune” este cuvantul care ne defineste cel  mai bine, va prezentam noua gama de chiuvete CRISTADUR® care revolutioneaza lumea designului interior in anul 2017.

 

Cel mai mare atu al nostru este abilitatea de a nu ne conforma tendintelor impuse, ci a le impune pe ale noastre prin continua reinventare a conceptelor de design. Anul acesta, noutatea noastra este extraordinarul in materie de rafinament estetic pentru chiuveta dvs. Aceasta noua filosofie este cel mai puternic exprimata in modelele Wembley D-100 si Wembley D-150 care imbina generozitatea dimensiunilor cu fluiditatea contururilor rotunjite si catifelarea suprafetelor CRISTADUR®, disponibile in zece tonuri de culoare. Noile modele pot fi integrate in mod flexibil la nivelul baltului sau in diverse alte suprafete de lucru. Cele doua modele D-100 (potrivite pentru corpuri de bucatarie de 50 cm) şi D-150 (potrivite pentru corpuri de bucatarie de 60 cm) sunt disponibile in 10 culori CRISTADUR®. Aceasta colectie ofera versatilitate prin solutii de montare sub blat, deasupra blatului si la acelasi nivel cu blatul, adaptandu-se perfect la toate solicitarile individuale.

 

La fel ca si faimosul stadion din Londra, noua gama de chiuvete SCHOCK Wembley dovedeste ca liniile curbe se potrivesc perfect intr-un patrat. Designul este dominat de contururi fluide si linii curbe de exceptie iar suprafaţa catifelata a materialului CRISTADUR® face ca acest design sa fie ideal pentru confortul utilizatorului. 

 

wembley-inner

 

Stilul desavarsit este definit prin naturalete si armonie. Noua serie de modele este insotita optional de tocatorul din lemn fin, care urmeaza cu fidelitate contururile unice ale chiuvetelor si se contopeste cu aceastea pentru a crea eleganta ca si utilitate. Pentru eficienta suplimentara, setul de recipiente din plastic pentru spalarea si scurgerea fructelor sau a legumelor se potriveste designului chiuvetelor, atat in ce priveste tonul de culoare cat si integrarea in noile contururi fluide ale noilor creatii SCHOCK.

 

 

produs-nou-wembley