Stim ca in jurul nostru apar din ce in ce mai multe surse poluante la care suntem expusi direct sau indirect si de care trebuie sa ne protejam.
Apa este lichidul cu care intram in contact in fiecare zi, o folosim in aproape toate activitatile noastre si reprezinta aproximativ 70% din corpul nostru aceasta reprezentand esenta vietii care ar trebui sa fie cat mai pura posibil. Din acest motiv cei de la Electrolux au inventat Cana de Filtrare Apa AquaSense.
Datorita Filtrului PureAdvantage realizat cu tehnologie 3M , cea mai performanta filtrare a apei este acum posibila. Nu va mai trebui sa va faceti griji legate de calitatea apei pentru ca veti avea cea mai pura apa disponibila pentru baut, gatit si multe altele.
Unii dintre cei mai renumiti bucatari din lume, precum Tom Aikens (cel mai tanar bucatar englez caruia i-au fost atribuite doua stele Michelin) si Nick Sandler (maestru bucatar la “Pret a Manger”) folosesc acest produs si ne afirma cu tarie ca gustul bun al delicioaselor mancaruri este direct proportional cu calitatea apei folosita la gatit astfel ca un sistem de filtrare apa este obligatoriu intr-o bucatarie.

Filtrarea apei nu a fost niciodata asta de usoara, rapida si sigura ca si pana acum.
Filtru apa Electrolux este de doua ori mai rapid decat celelalte produse asemanatoare, gratie noului sistem de filtrare apa – un litru de apa este filtrat la doua minute! De asemenea este si foarte usor de folosit, fiind nevoie doar sa porniti robinetul pentru ca apa sa curga prin orificiul special si sa priviti magia si viteza AquaSense. De asemenea este si usor de depozitat, acesta fiind special conceput pentru a se potrivi perfect in frigider pentru ca dvs sa aveti o apa cat mai curata si racoritoare si in zilele placute de vara.
Un filtru apa sigur este certificat dupa metodele exceptionale de testare TÜV Rheinland sau LGA , iar sistemul de filtrare apa de la Electrolux detine ambele certificari datorita sistemului de filtrare cu rasina schimbatoare de ioni (care reduce depunerile calcaroase – duritatea carbonatilor- si elimina metalele grele –plumbul si cuprul-) si carbune activat (elimina substantele care precum clor, pesticide si impuritati organice).
Siguranta este oferita si de indicatorul de pe filtru apa care va anunta cand acesta trebuie inlocuit pentru ca dvs sa va puteti bucura de cea mai curata apa intotdeauna fara sa va faceti griji legate de durata de inlocuire a filtrului.
Datorita sistemului de filtrare apa AquaSense de la Electrolux dvs va imbunatatiti sanatatea,va prelungiti viata si faceti si economie, pentru ca in timp ce va bucurati de aceasta apa pura, aparatele din bucataria dvs se bucura de o prelungire a ciclului de viata datorita reducerii semnificative a depunerilor calcaroase.
Acest filtru apa este comod si sigur de curatat si in masina de spalat vase astfel ca dvs sa aveti timp mai mult pentru a va bucura de mancarea fantastica preparata cu apa filtrata si de corpul sanatos pe care il dobanditi.