Baterie Blancoyovis Inox

Posibilitatea de productie a unei cantitati uriase de bunuri intr-un timp foarte scurt, ceea ce numim astazi „mass production”, a dus pentru multa vreme la transformarea felului in care ne raportam la obiectele din jurul nostru. Obiectele noastre personale au devenit simple lucruri cu caracter unidimensional, utilitarist, practic si fara valoare sentimentala. Forma a fost neglijata in favoarea fondului, utilul a dominat placutul intr-o societate consumerista fara prea multe aspiratii spre frumos.

Situatia s-a imbunatatit odata cu introducere recenta pe piata a unor obiecte transformate din punct de vedere estetic, cu forme frumoase, create cu atentie deosebita de designeri interesati de readucerea conceptului de placut in ecuatia practica cu care ne-am obisnuit. Blanco a pus la lucru cele mai inovatoare concepte disponibile la ora actuala si a adus pe piata niste chiuvete si niste baterii cu forme stilizare, foarte elegante si atractive si de o calitate extraordinara.

Blancoyovis, bateria inspirata de natura, are un aspect filigranat, iar combinatia dintre forma cilindrica in L si manerul care rasare natural din partea laterala este o interpretare inteligenta a formelor organice, florale. Cantitatea de apa si temperatura sunt foarte usor de controlat, capul inalt alt bateriei permitand umplerea cu usurinta a vaselor inalte si a vazelor. Noua linie de baterii permite combinatii inovatoare. Bateriile sunt disponibile in diferite variante; cromate sau bicolore, in paleta de culori Silgranit, pentru a facilita potrivirea perfecta cu chiuvetele si cuvele din Silgranit. Blancoyovis este o baterie rotativa la 360° si are la dispozitie un furtun extensibil cu dus metalic de o calitate deosebita. 

Blancovonda, bateria care pune accent pe ergonomie, are un design care atrage instantaneu privirile mai ales intr-o bucatarie deschisa. Conceptul linear este completat si accentuat de delatii sofisticate cum ar fi maneta ergonomica de control frontal si capul inalt, alungit al bateriei completat de suprafetele negre si moi, placute la atingere. Bateria Blancovonda este pusa in valoare mai ales de chiuvetele montate sub blat oferind astfel privitorului o imagine clara, nealterata a esteticii perfecte etalate cu maiestrie de designeri. Finisajele cromate si cele din otel inoxidabil se combina perfect cu chiuvetele din aceeasi gama oferite de Blanco.

Baterie Blancovonda Inox

Blancovonda este deasemeni o baterie rotativa, cu posibilitate de rotire la 360°, pentru un confort sporit al utilizatorului si in conformitate cu cele mai noi concepte de ergonomie a lucrului. Bateria dispune de un relgulator de jet patentat pentru reducerea calcarului si de o placa pentru stabilizare la montare in chiuvete de inox. Montarea se face extrem de usor nefiind necesara decat o singura gaura cu diametrul de 35 mm la nivelul blatului.

Bateriile Blanco sunt certificate pentru cele mai inalte standarde de calitate a apei existente la ora actuala pentru ca firma intelege perfect responsabilitatea pe care o are fata de clientii sai si doreste sa ofere o calitate excelenta a produselor sale imbracata intr-un design unic, personalizat si care sa atraga privirile oriunde s-ar afla.