Black Friday sau vinerea reducerilor masive de dupa Thanksgiving Day (Ziua Recunostintei) este o traditie care provine din Statele Unite dar care a fost adoptata de multe alte tari inclusiv de Romania. Ziua Recunostintei se sarbatoreste in fiecare an in Canada si Statele Unite in ultima zi de joi din noiembrie. Numele de Black Friday sau Vinerea Neagra de dupa Ziua Recunostintei provine de la haosul provocat de aglomeratia intensa care se produce pe strazi dar mai ales in magazine in aceasta zi care da startul cumparaturilor de Craciun.

Magazinul nostru ofera reduceri masive in perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2013, zile care coincid cu reducerile de Black Friday din Statele Unite.

Astfel, in weekendul de Black Friday, clientii care vor trece pragul virtual al magazinului nostru online, chiuveteonline.ro, vor primi o reducere de 15% la toate produsele si in plus trasport gratuit in toata tara. In aceasta perioada preturile afisate in magazinul nostru vor avea reducerea de 15% deja calculata si afisata pe site.

Va invitam sa beneficiati de ofertele noastre si sa va bucurati de calitatea deosebita a produselor oferite de magazinul nostru in aceasta perioada.

Chiuvete Online va ureaza cumparaturi linistite departe de aglomeratia orasului si a centrelor comerciale supraaglomerate in acest weekend!