blanco-hot-1

Inginerii de la BLANCO si-au concentrat atentia asupra sigurantei si a usurintei de utilizare. Boilerul si bateria se potrivesc perfect.
Instalarea este usoara, pentru ca nu exista un grup de siguransa care trebuie instalat.
Atunci cand sistemul este pus in functiune pentru prima data, temperatura maxima este calibrata corespunzator inaltimii
nivelului deasupra marii, iar temperatura ideala aproape de punctul de fierbere este setata automat.

Apa fierbinte este esentiala in bucatarie. Incalzirea biberoanelor pentru copii, clatirea legumelor sau pentru a face un ceai: sarcini care in mod normal implica umplerea si pornirea unui ceainic electric. Dureaza cateva minute pana fierbe si ocupa spatiu pretios din locul destinat prepararii mancarurilor. Blanco Hot, noul sistem de apa fierbinte, ofera beneficii enorme in termeni de confort, timp si spatiu in viata de bucatarie de zi cu zi. Bateria inovativa 2-in-1 ofera traditionalul maner pentru apa rece/calda si un maner aditional cu propria rezerva de apa fierbinte si este ideala pentru a fi folosita acasa sau la bucataria de ceai de la servici. Temperatura poate fi setata oriunde intre 65 °C si aproape de clocotire.

Pentru extraordinarul concept si design, Blanco Hot a castigat recent premiul “ Interior Innovation Award 2013” care este de o importanta internationala, castigatorul fiind ales de catre Consiliul German de Design in colaborare cu firma cologne de expozitii Koelnmesse.

Acest multi-talent este mereu gata pentru folosire, furnizand apa fierbinte inca de la prima picatura – fara asteptare, chiar in “hot spot-ul” din bucatarie. Fie ca vine vorba de spaghete pentru un apetit mare sau supa pentru unul mai mic ori un desert sofisticat din ciocolata, prepararea poate incepe fara intarziere si este nemaintalnit de usor de folosit. Partea practica a bateriei 2-in-1: multumita pozitiei “lock” mainile raman libere in timp ce apa curge. Blanco, liderul de piata din domeniul bateriilor sanitare in Germania a acordat o atentie sporita sigurantei. Manerul pentru apa fierbinte utilizeaza dispozitivul “Hot Lock”, dispozitiv pentru protectia copiilor cu mecanismul combinat de apasate/intoarcere. Apa se scurge fara a crea aburi si fara a stropi. Sistemul patentat “anti-drip system” previne aparitia germenilor periculosi deoarece nu lasa apa sa ramana pe teava dupa ce bateria este oprita. Aceasta asigura si ca la oprirea bateriei, nu apar picaturi.

Instalarea sistemului exclusiv Blanco Hot este usoara, asa cum era de asteptat. “Am gasit un partener extrem de competent in Stiebel Eltron care a lucrat impreuna cu noi si a transformat conceptul in perfectiune”, explica product managerul Olaf Stenvers. Rezultatul colaborarii este o simbioza inteligenta intre tehnologie inovatoare si functionalitate perfecta.

blanco-hot-2

Lucru demonstrat si in procesul de instalare. Montatorul specializat calibreaza noul boiler la temperatura maxima bazandu-se pe altitudinea de montaj, lucru care inseamna ca este gata de folosire instant. In plus, nu este nevoie de nici un element suplimentar de siguranta pentru boiler-ul de mici dimensiuni cu capacitate de 5 litri si presiune scazuta.

Sistemul modern de apa fierbinte este si simplu de intretinut. Montatorul specializat poate cu usurinta sa desfaca boiler-ul pentru a decalcifia elementele de incalzire.

Design-ul bateriei este notabil datorita aparitiei peste noapte precum si a design-ului simplu . Avand corpul cilindric si gura in forma L, bateria multifunctionala va arata bine in orice bucatarie. Gura inalta se poate dovedi extrem de folositoare la umplerea recipientelor inalte.

Pentru a vedea pretul acestui produs va invitam sa accesati: Baterii Inox – Blanco Hot