O chiuveta bucatarie mica nu este doar un accesoriu de necesitate, dar poate deveni si punctul central al designului dumneavoastra. Astazi va prezentam chiuveta din granit Schock Virtus N-100XS, perfecta pentru a economisi spatiul fara a compromite functionalitatea sau estetica.

 

 

Chiuveta bucatarie mica Schock Virtus N-100XS Cristalite se mandreste cu dimensiuni compacte de 381 x 381 mm, fiind perfect adaptabila pentru chiuveta de minim 46 cm. Aceasta chiuveta mica transforma eficient spatiul limitat intr-un loc de lucru util.

 

 

Fabricata din materialul inovator CRISTALITE®, aceasta chiuveta mica bucatarie prezinta o rezistenta la socuri remarcabila – suprafata sa este de aproape trei ori mai dura decat granitul. Plus, include tehnologia SCHOCK proHygienic21, garantand siguranta alimentelor si facilitand curatarea si intretinerea.

 

 

Schock Virtus N-100XS este mai mult decat o chiuveta de 40 cm – ea va ofera posibilitatea de a adauga un dozator de detergent sau un buton de scurgere automata, imbunatatind si mai mult eficienta acestei chiuvete bucatarie inguste.

 

Indiferent daca aveti o bucatarie de apartament, o garsoniera, o casa de tip “tiny house” sau o casa modulara, aceasta chiuveta de granit mica de 381 x 381 mm este alegerea ideala. La o greutate usoara de doar 5.5 kg, instalarea este un joc de copii, iar aspectul sau negru confera un design indraznet.

 

 

Pachetul include garnitura de scurgere, ventil cos, sifon si cleme, ceea ce face instalarea rapida si simpla. Alegeti Schock Virtus N-100XS, o chiuveta mica bucatarie care redefineste modul in care economisim spatiul, fara a renunta la stil si functionalitate. Aceasta este o demonstratie de cum o chiuveta mica de bucatarie poate revolutiona bucataria dvs., combinand perfect utilul cu placutul.