Chiuveta Granit Schock Waterfall

SCHOCK, liderul in productia de chiuvete din granit pastreaza cu consecventa legenda “Colour your life” – trad. Coloreaza-ti viata. Incepand din 2014, aceasta campanie include in oferta seria de design Waterfall (trad. Cascada) in Rosu intens.

 

Acest design este preferat de pasionatii de design si aceia ce vor sa-si evidentieze personalitatea, in timp ce formele curgatoare ale acestui model completeaza in mod remarcabil intregul concept de ansamblu. Chiuveta bucatarie in Rosu din seria de modele Waterfall (trad. Cascada), cu linii armonios curgatoare va fi disponibila pentru modelele D-100, D-150 si D-200.

 

Rosu este principala culoare de accent. Rosu este culoarea optimismului si a dorintei de viata, a bucuriei, energiei si iubirii. In bucatarie, accente de design in Rosu pot conferi spatiului pulsatii de energie. O chiuveta rosie atrage toate privirile, in timp ce este si o declaratie ferma de modernitate. Atunci cand este fixata pe o baza monocroma in alb sau negru, aceaste chiuvete de bucatarie creeaza un contrast elegant. Contrastele cu Maro sau tonuri de lemn intensifica nuanta de Rosu si confera caldura spatiului, alaturi de un sentiment primitor placut.

 

“Solicitarile in ce priveste designul spatiului de bucatarie au crescut. Oamenii din ziua de azi nu isi doresc o simpla bucatarie, ci o bucatarie care sa le reflecte personalitatea. Am ajuns la un grad inalt de individualitate, ceea ce inseamna ca in ce priveste stilul, chiar si cel mai mic detaliu este esential. Chiuvetele noastre colorate va permit sa impuneti noi accente de culoare, conferind astfel personalitate bucatariei dvs.” – spune Michael Funcks, Director al departamentului de marketing si export.

 

Colectia SCHOCK 2012 de chiuvete din granit din segmentul modelelor compacte N -100S, include chiuvete granit in cinci culori stralucitoare inspirate de cultura pop art – Galben Sunflower, Portocaliu Deschis, Verde Peppermint, Albastru Ocean si Roz.
Seria de modele Waterfall (trad. Cascada) aduce in premiera o tonalitate cromatica concentrata pentru un model de proportii mari.

 

In functie de preferintele individuale, modelele din seria Waterfall (trad. Cascada) pot fi echipate cu lumini LED. Astfel, designul chiuvetei este subliniat suplimentar, in special daca chiuveta este umpluta cu gheata – pentru a raci rapid si elegant sticla de sampanie ce asteapta sa fie savurata.