SCHOCK a inventat chiuveta de granit si este unul din producatorii de top la nivel mondial de peste 30 de ani.

In plus fata de propria afacere de productie sub numele marcii SCHOCK, compania deserveste ca producator de echipamente originale (OEM), aprovizionand unii dintre cei mai importanti producatori de mobilier de bucatarie si producatori de chiuvete din otel inoxidabil. Astazi, aproximativ 75 % din cele 2 milioane de chiuvete vandute in fiecare an, la nivel global sunt produse pe baza unor proceduri de productie dezvoltate de SCHOCK. Clientii din mai mult de 70 de tari si-au pus increderea in produsele Schock.

Linia de produse SCHOCK dispune de chiuvete si robineti pentru fiecare stil si gust – modern, clasic sau rustic.

SCHOCK acorda prioritate ridicata pentru durabilitatea produselor sale si a metodelor de productie.

Toate chiuvete SCHOCK sunt realizate din materiale durabile si ecologice. Toate chiuvete sub marca SCHOCK sunt fabricate exclusiv in Germania respectand standarde de calitate extrem de riguroase. Productia se supune standardelor germane de mediu – cele mai stricte din lume. SCHOCK a aderat la Pactul de mediu din Bavaria si, in 2010, a obtinut certificare independenta conform EMAS (Schema de Eco-Management si Audit a UE) si ISO 14001. Acest angajament voluntar garanteaza imbunatatirea continua a standardelor de mediu, mergand mult dincolo de cerintele legale. Investitiile continue si cele mai recente tehnologii de economisire a resurselor promoveaza productia eficienta energetic, contribuind la conservarea naturii si a mediului pe viitor.

Sediul companiei SCHOCK se afla in inima Padurii Bavareze ceea ce le da obligatia speciala de a asigura durabilitatea naturii si a mediului. Cele mai ample controale si o revizuire anuala a tintei ce trebuie realizata serveste la promovarea inovatiei si dezvoltarea pozitiva, contribuind in mod sistematic la economisirea energiei si a resurselor.

 

Chiuveta SchockLumea materialelor Schock

Aproximativ 80% din materialul folosit in chiuvetele SCHOCK este cuartul, elementul component cel mai dur al granitului.
Din aceasta cauza, acestea sunt cunoscute ca “chiuvete din granit”. De-a lungul ultimilor 30 de ani, chiuvetele din granit dezvoltate si patentate de SCHOCK au atins o reputatie extrem de apreciata ca produse premium. Mai mult de 1,5 milioane de chiuvete de bucatarie sunt vandute in fiecare an, in intreaga lume.

Granitul folosit in chiuvetele SCHOCK este combinat cu un acrilic de grad inalt pentru a produce un material compozit foarte tare, care este rezistent la fisuri si murdarie si, de asemenea, este responsabil pentru viata lunga a chiuvetelor.

Materialele CRISTADUR® si CRISTALITE PLUS® au fost dezvoltate in mod special de catre SCHOCK pentru a indeplini cerintele unei bucatarii moderne. Ele rezista la utilizarea de zi cu zi fara a lasa nici o urma. Toate chiuvetele SCHOCK sunt extrem de durabile si usor de curatat – vinul rosu, cafeaua si tigaile grele NU lasa absolut nici o urma.

 

CRISTALITE PLUS ® – Noua generatie a clasicului
SCHOCK ajunge la un punct de referinta in piata chiuvetelor de granit datorita unui program de cercetare si dezvoltare de lunga durata. CRISTALITE PLUS® – este materialul “la moda” de la SCHOCK, un clasic popular pentru chiuvetele din granit din intreaga lume – a evoluat pentru a se potrivi cerintelor lumii moderne. 30 de ani de experienta au intrat in rafinamentul materialului. CRISTALITE PLUS® dispune acum de proprietati substantial imbunatatite. Fabricatia si proprietatile materialelor sunt de ultima ora.

CRISTALITE PLUS® este acum mult mai usor de curatat. Materialul este mai dur si straluceste cu o noua intensitate a culorii.
CRISTALITE PLUS® respecta, de asemenea, conditiile de siguranta alimentara si este stabil la UV.

 

CRISTADUR ® – Simtiti diferenta
In plus fata de detinerea tuturor atributelor pozitive ale CRISTALITE PLUS® (siguranta alimentara, stabilitate la UV, produs in conformitate cu standardul de mediu si de calitate german), CRISTADUR®, este un material premium, care are o structura ultra-fina, rezultand o usurinta fara precedent in ingrijire si oferind un efect de respingere a murdariei (mizeria pur si simplu nu se prinde).

Murdaria care ar putea fi un teren propice pentru bacterii observa ca este imposibil sa se prinda de suprafata materialului . Pur si simplu nu se prinde. Un beneficiu suplimentar al CRISTADUR este finisajul matasos – este uimitor de moale la atingere, oferind in acelasi timp o rezistenta maxima la murdarie si zgarieturi.

“Nimic nu este la fel de puternic ca matasea si nimic nu este la fel de matasos ca puterea adevarata.”

(Ralph W. Sutto)

Materialul CRISTADUR® stabileste standarde extraordinare in ceea ce priveste simtul suprafetei, practic si estetic. Structura sa ultrafina nanostructurata creeaza o netezime imbunatatita pe care o puteti simti cu adevarat, ceea ce face chiuvetele noastre sa fie mai usor de curatat decat v-ati gandit vreodata ca este posibil. Resturile care ar putea fi un teren propice pentru bacterii considera ca este imposibil sa se prinda de suprafata materialului – pur si simplu nu se lipesc. Si calitatile vizuale sunt senzationale. Culorile cele mai pure intr-o gama de nuante si finisajul incredibil de stralucitor evidenteaza natura si rafinamentul materialului si incanta orice bucatarie.