Baterie Blancosaga Inox

Bucataria ocupa un loc central in ansamblul casei. Standardele de igiena si curatenie au crescut odata cu trecerea timpului asa toate bucatariile moderne sunt dotate cu apa curenta si cel putin o chiuveta. Fiind un spatiu intens folosit, obiectele pentru dotarea unei bucatarii, in special chiuveta si bateria de chiuveta, trebuie sa respecte niste conditii de calitate foarte ridicate. In plus, pe langa cerintele ridicate legate de functionalitata ireprosabila, orice chiuveta si baterie bucatarie trebuie sa se integreze armonios in totalitatea designului si sa confere spatiului un aspect placut.

 

Blanco, liderul pietei germane in ceea ce priveste bateriile de bucatarie, ofera solutii deosebite in ce priveste amenajarea bucatariei in diverse stiluri, atat prin varietatea produselor aflate deja in portofoliul sau cat si prin noile modele introduse, Blancosaga si Blanconea.

 

Blancosaga este noua baterie bucatarie cu un design care impresioneaza prin puritate, claritate si functionalitatea redusa la esenta. Bateria de bucatarie, transformata sculptural intr-un cilindru sub forma de L, are drept concept inovator integrarea totala a elementelor de comanda in piesa principala, usor de recunoscut prin culoarea neagra contrastanta si textura deosebita a mansonului. Cantitatea de apa necesara se regleaza foarte usor la aceasta baterie bucatarie, printr-o simpla miscare de du-te-vino, inainte si inapoi, iar prin deplasarea mansonului negru de la stanga la dreapta sau invers se realizeaza setarile legate de temperatura apei.

 

Baterie Blanconea InoxBlanconea, o alta baterie bucatarie aflata in noua oferta Blanco, are drept elemente caracteristice un design compact care contrasteaza puternic cu cel al altor baterii de bucatarie, in timp ce manerul central unic ofera utilizatorului un nivel sporit si nelimitat de confort. Piesa centrala a bateriei, ridicata la o inaltime avantajoasa si cu posibilitate de rotire la 360 de grade ofera capacitatea de umplere a unor recipiente diverse fara limita impusa de rotirea limitata sau inaltimea redusa a unei baterii normale. Blanconea este disponibilia in model cromat sau intr-o paleta de culori atractive usor de coordonat cu gama de chiuvete Silgranit.

 

Daca alegeti sa va dotati cu o baterie bucatarie Blancosaga sau Blanconea, firma Blanco garanteaza calitatea produselor sale. Modelele Blancosaga si Blanconea respecta in totalitate standardele de fabricatie si calitatea materialelor tipice produselor germane Blanco. Cele doua modele noi sunt testate si certificate de specialisti si se conformeaza in totalitate normelor existente in domeniul calitatatii apei, igienei si securitatatii alimentare.