Secole la rand, ideea de frumos a fost indestructibil legata de multitudinea ornamentelor, intensitatea culorilor si bogatia decorului. Secolul 21 a adus in arta, design si arhitectura niste schimbari radicale si niste idei noi cu totul si cu totul diferite de cele preexistente. Eleganta sta in simplitate. Daca mai demult se credea ca multitudinea liniilor intricate si modelele sofisticate creeaza ideea de frumusete astazi s-a ajuns la ideea ca de fapt „mai mult” se poate exprima prin „mai putin”. Puritatea designului si claritatea liniilor sunt instrumente puternice de expresie ale modernismului si postmodernismului. Ideea expresivitatii absolute a designului dezbracat de ornamente inutile pana la nivelul puritatii liniilor se poate observa foarte bine in noile linii de chiuvete Blanco si in special chiuveta Blancodalago 8.

Blancodalago 8 se diferentiaza usor de alte chiuvete prin liniile clare, pure ale designului si dimensiunile impresionante ale cuvei unice. Cuva spatioasa indeamna parca la gatit mancaruri exotice pentru mese festive in familie sau petreceri de Craciun si Revelion. Intregul concept imbina perfect utilul cu placutul intr-o armonie desavarsita, unica si usor de integrat in diferite stiluri: clasic, eclectic, minimalist sau vintage.

Daca pana acum ceva vreme chiuveta era folosita exclusiv pentru spalatul vaselor, odata cu introducerea in bucatarie a masinilor automate de spalat vesela,  s-ar putea crede ca o acest obiect si-a  pierdut din utilitatea practica si a devenit mai mult o chestiune de estetica, un obiect de decor. Chiuveta Blancodalago 8 completeaza perfect o bucatarie dotata la cele mai inalte standarde de profesionalism putand satisface cerintele practice ale celui mai pretentios bucatar. Creata special cu o cuva extra mare cu adancimea de 190 mm, chiuveta Blancodalago 8 este
obiectul ideal cand vine vorba de spalat vase de dimensiuni mari sau de clatit si spalat ingredientele complexe si extrem de diverse folosite in bucataria gourmet.

Produse de firma germana Blanco, chiuvetele Blancodalago 8 impresioneaza prin calitatea deosebita a  materialului, varietatea culorilor si estetica superioara. Silgranitul este un amestec de 80% granit, diversi compusi acrilici sau ceramici si variati pigmentii de culoare. Este un material foarte fin, igienic, cu o textura care nu se pateaza si care faciliteaza alunecarea cu usurinta a apei rezultate din scurgerea vaselor. Silgranitul folosit pentru a crea chiuveta Blancodalago 8 este 100% rezistent la zgariere si la temperaturi de pana la 280°C.

Montarea unei chiuvete este de multe ori un proces complex si costisitor. Chiuveta Blancodalago 8 cu dimensiunile de 815 x 510mm, se monteaza perfect la nivelul blatului datorita razelor concordante care faciliteaza acest montaj. Montarea clasica se face pe blat cu margine cu profil conventional. In pachetul de livrare al chiuvetei vor fi incluse garnitura de scurgere cu prelungire, un sistem aqua stop de 3 1/2’’, sifon si cleme. Ca accesorii optionale se pot adauga la comanda un tocator din mesteacan masiv, capac Ventil CapFlow sau un cos de vesela Inox Clasic.

Designul modern al acestei chiuvete, utilitatea practica deosebita data de cuva de dimensiuni impresionante, liniile domoale dar clare si deloc colturoase vor conferi bucatariei un aspect armonios si placut. Chiuveta Blancodalago 8 din Silgranit rezistent este o alegere excelenta daca ai in vedere sanatatea si bunastarea familiei tale. Garantia este de 5 ani dar calitatea germana si duritatea granitului fac din aceasta chiuveta o investitie excelenta pentru o viata intreaga.