Bucatariile sunt spatiul perfect pentru concepte individuale de mobilier. Divizia de bucatarie de ultima ora SteelArt de specialitate Blanco a creat ceva irezistibil cu a sa chiuveta inovatoare Blancoattika 60/A care se imbarca pe noi dimensiuni in maiestrie si design.
Caracteristica acestei inovative chiuvete tip bol consta in accentul pe materialele autentice, detaliile deosebit de frapante care vor incanta planificatorii cu o orientare arhitecturala si pe constructori in special. Pentru ca exista un lucru la care Blancoattika este mai presus de toate: diferit!
Trasatura caracteristica a acestui bol facut manual este cadrul sau elegant si exclusivist. In aceasta interpretare contemporana, omonimul Attika rim, icoana stilului arhitectural inca din antichitate, stabileste un accent eficient in arhitectura moderna si generoasa a bucatariei. Este solid insa aspecte filigranate si colturi delicat formate atrag in special persoanele care apreciaza design-ul purist, elegant. In acelasi timp, contururile exterioare usor rotunjite ale geometriei accentuate a cadrului creaza o granita distincta a zonei umede. De asemenea, acesta include si pozitia inferioara de margine pentru baterie, care este situata in cadrul Attika si se invecineaza cu un bol de proportii generoase cu eleganta raza de colt de 10 mm si o adancitura prietenoasa cu utilizatorul de 175 mm.
Consecventul design al sistemului lui Attika 60/A, concept care deschide in continuare optiuni ingenioase: combinat cu un robinet care poate fi coborat, precum Blancoeloscope-F II, chiuveta poate fi de asemenea pozitionata in fata unei ferestre. Un tocator exclusiv din compus de cenusa, special conceput sa se potriveasca cu chiuveta, este disponibil ca un capac elegant si suprafata practica de lucru.

Pentru design-ul sau inovativ Blancoattika 60/A a castigat, nu una, ci doua premii internationale importante: iF Product Design Award 2013 si Interior innovation Award 2013, al carui castigator este ales de catrel Consiliul German al Design-ului si expozitia Cologne a companiei Koelnmesse si imm Cologne. “Suntem incantati de ambele premii. Ele sunt o aprobare a angajamentului nostru pentru o unitate perfecta a formei, functionalitatii si calitatii maiestriei pe care produsele noastre o demonstreaza, astfel este important pentru noi sa dezvoltam inovatii care satisfac cererile” a declarat seful de design Brigitte Ziemann.
Marturia impresionanta a succesului companiei in realizarea acestui lucru este de asemenea demonstrat de catre imbunatatirile modelului actual: Blancoattika XL 60 a fost conceputa fara suportul din partile laterale ale bateriei. Bolul usor conturat ofera astfel un camp si mai mare de planificare a design-ului, de exemplu in ceea ce priveste elementele operative aditionale cum ar fi distribuitorul de sapun sau dopul. Attika XL 60 prezinta intr-un mod deosebit geometria neobisnuita a ramei cu al sau aspect solid insa filigran.
Elegantul C-overflow (supra plin) si capacul de evacuare CapFlow sunt disponibile pentru ambele modele ca si caracteristici standard. Attika este potrivita pentru instalare reversibila, cu optiunea pentru baterie pe dreapta sau stanga.
Blancoattika este un alt exemplu care intruchipeaza excelenta precizie in prelucrarea otelului inoxidabil si inalta calitate a design-ului atat the tipic pentru toate produsele Blanco SteelArt. Attika este perfecta pentru bucatarii in plan-deschis, cu un puternic caracter arhitectural, si atrage atentia individualistilor care vor sa stabileasca accente cu obiecte exceptionale.

 

blanco-attika-3