blanco-zenar-1000-pic3

Datorita modelului linear si modern, chiuveta Blanco Zenar XL 6 S face parte din povestile de succes din gama de chiuvete Blanco. Designul plat al marginii care merge de jur imprejurul chiuvetei contribuie la aspectul estetic niciodata demodat al acesteia si creeaza o chiuveta. In plus, chiuveta Zenar XL 6 S este cunoscuta pentru functionalitatea si eleganta ei, caracteristici datorate cuvei spatioase, a scurgerii generoase si a capacului elegant Capflow care impreuna vor face din spalatul vaselor o joaca de copii. Pe interior exista spatiu suficient, de exemplu, pentru ca elementele de control sa culiseze pe toata suprafata chiuvetei acest lucru datorandu-se marginii interioare care este lata si neintrerupta. Eleganta chiuveta este disponibila si in varianta de Silgranit de inalta calitate cu un finisaj PuraDur usor de intretinut si curatat. Astfel Blanco adauga o solutie atractiva in gama de chiuvete granit cu o cuva marimea XL orientata spre design avand o unitatea de baza de 60cm. Chiuveta Blanco Zenar XL 6 S cu al ei design contemporan si linear doreste sa atraga clientii care sunt in cautarea unui design de bun gust si functionalitate discrete si care doresc sa adauge o picatura de eleganta bucatariei.

blanco-zenar-1000-pic2

Blanco Zenar XL 6 S este disponibila in 9 culori CombiColours ce variaza de la negru si gri la jasmin si alb, toate culorile potrivindu-se perfect cu noile tendinte in materie de mobilier astfel incat veti gasi cu usurinta culoare potrivita pentru bucataria Dumneavoastra. Dezvoltata la obisnuitele standarde Blanco de calitate – adica calitatea cea mai ridicata, aceasta inovatie CombiColours reprezinta o confirmare atractiva a unei competente  anume a producatorului de chiuvete.
Culorile CombiColours sunt mereu moderne, extraordinar de durabile si extreme de versatile , ele fiind usor de potrivit intr-un spatiu de orice culoare.
O intrepatrundere frumoasa poate fi creata impreuna cu corpurile de bucatarie cu finisaj lucios sau se poate obtine un efect interesant prin combinarea cu corpuri mate, astfel ca culorile din gama CombiColours se potrivesc cu usurinta in orice bucatarie si va lasa frau liber imaginatiei pentru ca dvs sa obtineti efectul dorit.
Asa cum sunteti deja obisnuiti, Blanco are grija sa aduca in scena langa o chiuveta de calitate si o baterie pe masura, pentru a va oferi o experienta completa. Blanco Linus-S este bateria perfecta pentru noua chiuveta silgranit – si desigur, ea este disponibila in oricare dintre culorile CombiColours.
Aceasta este usor de montat, extrem de durabila precum si usor de curatat si intretinut, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura mult timp de acum in colo de chiuveta Blanco.
Valoare utilitatii si usurinta de folosire a noii chiuvete elegante Blanco Zenar XL 6 S poate fi imbunatatita si mai mult prin accesorii optionale, cum ar fi tocatorul din sticla special conceput pentru aceasta chiuveta, strecuratoarea multifunctionala din otel inoxidabil, elegantul capac CapFlow si sensorul Blanco Sensor Control (BSC) care vor transforma bucataria dumneavoastra intr-o incapere eleganta, igienica si la moda,  totodata sporind intr-un mod discret gradul de confort si utilitate.

blanco-zenar-1000

Chiuveta Blanco Zenar XL 6 S atrage prin estetica fara varsta si functii moderne. Iar acum eleganta chiuveta este disponibila si cu finisaj PuraPlus, finisaj exclusiv Blanco. Astfel Blanco adauga o solutie atractiva printr-o cuva XL gamei de chiuvete cu baza de 60cm.

Blanco Zenar XL 6 S este de asemenea disponibila si cu finisajul usor de ingrijit Pura-Plus. Cu designul ei contemporan si linear, Zenar XL 6 S atrage clientii care sunt in cautarea unui design de bun gust si functionalitate discreta. Bateria Blanco Linus- S, este perechea perfecta a chiuvetei Zenar XL 6 S si este disponibila in oricare dintre culorile CombiColours. Accesoriile practice cum ar fi tocatorul si strecuratoarea sunt de asemenea disponibile pentru a spori gradul de confort la chiuveta.