Modernizarea Bucatariei - © www.chiuveteonline.ro

Ispiratie. Inovatie. Si idei bune…
In procesul de modernizare a bucatariei suntem nevoiti sa luam o gramada de decizii, sa alegem cele mai bune piese si materiale. Dulapuri, aparate, blaturi, podele, robinete, corpuri de iluminat… atat de multe optiuni pot fi coplesitoare. Astfel un centru de spalare complex, bine gandit, cu accesorii functionale ne poate fi de mare folos.
Cand vine vorba de alegerea chiuvetei de bucatarie, oferta este si mai bogata. Dar daca ne gandim bine, aceste oferte cuprind de obicei numai chiuvete din ceramica, chiuvete din inox sau chiuvete din fier/fonta. Permiteti-ne acum, de a va prezenta un material nou, revolutionar in istoria productiei de chiuvete.

 

BLANCO – producator german renumit pentru centre de spalare –, alaturi de modelele clasice din inox, ofera o gama variata si flexibila de chiuvete din material compozit SILGRANIT, material masiv si rezistent, cu suprafata neted-pietroasa, ce ii da chiuvetei un aspect de piatra, fara urme de pete. Materialul Silgranit contine 80% granit natural, in amestec cu rasina acrilica. Chiuvetele din acest tip de material sunt extrem de durabile, avand textura solida completa. Culorile sunt permanente, durabile, iar chiuvetele Silgranit – spre deosebire de cele din inox – prezinta o inalta rezistenta la zgarieturi si lovituri, ciobire sau stropuri de apa. Sunt rezistente totodata si la cele mai multe pete obisnuite de bucatarie, cum ar fi cafeaua, ceaiul, mustarul, sfecla, vinul rosu, vopsea de par s.a.m.d. Silgranitul este totodata rezistent si la temperaturi pana la 280 de grade Celsius, ceea ce inseamna ca puteti aseza fara grija in ele chiar si oala fierbinte. Dar probabil cel mai important aspect al acestor tipuri de chiuvete este ca sunt ecologice, fiind fabricate din materiale prime reciclabile.
Cele mai importante puncte forte ale acestui material sunt:

• stropuri putine sau deloc
• zgomot mic, aproape inexistent la plasarea obiectelor in chiuveta
• suprafata rezistenta, totusi fina la atingere
• extrem de igienica, neabsorband mirosurile sau bacteriile
• rezistent la acizi si alkali, materialele de baza a solutiilor de curatat folosite in gospodarie.

Curatarea suprafetelor Silgranit este de altfel foarte usoara. Materialele speciale nu permit depunerea murdariei si a calcarului. De obicei se pot curata cu o simpla burete pentru vase, fara parte abraziva. Pentru pete mai incapatanate, se poate folosi inalbitor, bicarbonat de sodiu sau otet.
Chiuvetele Silgranit cuprind o mare varietate de corpuri in diferite modele, marimi si culori – pentru a afla mai multe detalii despre acestea, Va rugam, consultati oferta noastra pe site-ul www.chiuveteonlie.ro.

 

Firma Blanco, recunoscuta ca lider mondial in productia de chiuvete, este renumita si pentru calitatea, inovatia si serviciile sale de neintrecut in domeniu. Firma a fost fundata in 1925, si de atunci a produs peste 40 milioane de chiuvete.
Produsele BLANCO se incorporeaza armonios intr-o bucatarie functionala, avand si accesorii, baterii, sisteme de colectare a resturilor menajere si sisteme relling. Pentru a alege online chiuveta potrivita bucatariei Dvs. de vis, consultati site-ul www.chiuveteonlie.ro.