Chiuveta Granit Schock Mono D-100XS Puro 780 x 510 mm

In era spatiilor rezidentiale din ce in ce mai limitate, locuitorii junglei urbane cauta solutii optime pentru decorarea camerelor de dimensiuni reduse.

 

Modelul CRISTADUR® Mono D-100XS si dimensiunile sale perfect adaptate solicitarilor exigente de spatiu (780 x 510 mm, cu posibilitatea montarii unui cabinet cu latime de 60 cm), SCHOCK ofera produsul ideal pentru satisfacerea restrictiilor in materie de spatiu. Acest model este reversibil si ofera trei posibilitati de montare, ceea ce inseamna ca poate fi integrat in diverse suprafete de lucru.

 

Datorita robinetului cu montare laterala, aceasta chiuveta poate fi montata in fata ferestrei, oferind utilizatorului posibilitatea de a admira peisajul citadin si de a visa la destinele trecatorilor, la zborul porumbeilor sau dansul perfect armonizat al automobilelor pe sosea. Acest model este disponibil in 10 variante de culoare si ofera astfel flexibilitate maxima in alegerea stilului individual. In plus, accesorii suplimentare transforma chiuveta Mono D-100XS intr-un adevarat maestru in bucatarie.