La doar cateva luni dupa expozitia de un real success din toamna a echipei germane la Gut Böckel in Germania, Blanco va veni cu multe idei si produse noi la “LivingKitchen 2013” (“BucatariaVie 2013”) in Cologne. Din 14 pana in 20 Ianuarie 2013, urmatorul eveniment de top, care a avut loc pentru prima oara acum 2 ani ca parte a IMM international furniture trade fair(targul international de mobilier), va prezenta produse inovatoare si trenduri mobiliere legate de fiecare aspect al bucatariei si al vietii in bucatarie catre distribuitori si catre consumatori in timpul weekend-ului.
Ca urmare la raspunsul extraordinar de la premiera din 2011, Blanco va aparea din nou in locatia centrala din Hall 4.2 (C-020/C-029). Producatorul care este stabilit in orasul Oberderdingen al statului german Baden-Württemberg, este unul dintre furnizorii mondiali de top in materie de baterii sanitare de inalta calitate, sisteme de colectare a deseurilor si accesorii pentru bucatarie.

blanco-pasiune-2Sub motto-ul “Pasiune pentru Perfectiune” firma s-a pozitionat pe piata ca un brand premium (de calitate inalta) orientata catre viitor, cu standarde inalte de functionalitate, design, servicii si calitate. Valorile brand-ului sunt implementate perfect intr-o aparitie de exceptie la expozitie avand exponate impresionante. In acelasi timp ei promoveaza si una dintre tintele liderului de piata din Germania – bateriile sanitare : cu numeroase modele moderne, modele speciale pentru instalare in fata unui geam, noul-noutul sistem de apa calda Blanco Hot plus alte doua premiere “LivingKitchen”(“BucatariaVie”), Blanco demonstreaza ca are o putere de inovatie si o intelegere exceptionala a cerintelor multe si variate alea pietei. Lipsa unui compromis al calitatii si o competenta de design dovedita sunt reflectate si in zona de chiuvete. Producatorul mondial de top in materie de chiuvete din granit va expune inovatii atractive din extraordinarul program easy-care(ingrijire-usoara) Silgranit PuraDur II si extensii la produsele Blanco SteelArt.

Exclusivistul brand secundar ofera chiuvete exceptionale si vase de chiuveta intr-un design de sistem, plus solutii din otel inoxidabil lucrate manual si suportate de cea mai noua tehnologie de fabricare. In plus o noua linie pentru management-ul sistemelor de colectare deseuri care vine in completarea unei largi varietati de idei noi si inovatii.

 

“Noi suntem foarte fericiti ca LivingKitchen (BucatariaVie) s-a stabilit  ca lider international in domeniul expozitiilor si suntem bucurosi sa primim invitati in acest ambient exclusiv”

spuse Achim Schreiber- Director Comisie Executiva. Pe langa clientii din Germania, specialistul in chiuvete se asteapta si la vizitatori din Vestul Europei, SUA, Canada, Rusia si Asia si se va folosi de expozitie si pentru a se intalni cu sub-diviziile si partenerii internationali de marketing.

 

 

“Clientii sau partenerii de afaceri care nu au putut participa la Gut Böckel vor avea oportunitatea perfecta pentru a obtine informatii in Ianuarie- mai ales ca vom expune o varietate si mai mare de produse din programul nostru curent”

a promis Lars Kreutz-Director Vanzari Germania. In cursul celor 3 zile deschise publicului, Vineri, Sambata si Duminica, clientii pot vedea de aproape cum cel mai important loc de lucrat din bucatarie poate sa fie facut mai confortabil si eficient.