Trendul curent este indreptat catre forme naturale, rotunjite si combinate in asa fel incat sa se creeze o cursivitate. Bucataria moderna are margini rotunjite si linii curbe subtile iar Blanco Yova este o completare perfecta pentru ea. Noua chiuveta Silgranit Blanco Yova se integreaza perfect intr-o ambianta care favorizeaza structurile cursive cu o picatura de minimalism. Natura a furnizat inspiratie pentru designul chiuvetei Blanco Yova XL 6 S care are ca si caracteristici notabile colturi rotunjite finut, contururi suprapuse si spatiu generos la margini. Elementul atractiv ce capteaza atentia este subtila si organica “creasta a unui val” care inconjoara cuva si picuratorul usor coborat.
Alt element adaugat acestei chiuvete de inalta calitate este principiul simetriei, care este usor de recunoscut in cele doua spatii functionale care sunt impartite in doua patrate de marimi egale. Bateria este pozitionata pe mijloc si este atat elementul despartitor cat si elementul de conectare dintre cuva si picurator.
Accesoriile frumos conturate imbunatatesc valoarea chiuvetei atat estetic cat si practice. Un tocator elegant, perfect potrivit cu chiuveta si facut dintr-un amestec de cenusa poate fi atasat pentru a ajuta la prepararea si servirea delicateselor culinare.
Pentru aceasta chiuveta, din gama de baterii este recomandata bateria Blanco Yovis, care a fost si ea inspirata din natura.
La fel ca toate chiuvetele Silgranit PuraDur II, Blanco Yova XL 6 S respinge murdaria si este usor de intretinut. Formula de protective igienica patentata, care creeaza o bariera antibacteriana pe suprafata chiuvetei, este unica. Yova este reversibila si disponibila in oricare dintre culorile din gama eleganta de culori Silgranit CombiColours.

Natura a furnizat inspiratie pentru designul chiuvetei Blanco Yova XL 6 S care are ca si caracteristici notabile colturi rotunjite finut, contururi suprapuse si spatiu generos la colturi. Elementul atractiv ce capteaza atentia este subtila si organica “creasta a unui val” care inconjoara cuva si picuratorul usor coborat. Chiuveta Blanco Yova XL 6 S se integreaza perfect intr-o ambianta care favorizeaza structurile cursive cu o picatura de minimalism.