Este cert ca designerii SCHOCK au gasit inspiratia pentru dezvoltarea noilor nuante de culoare adaugate palmaresului Cristalite si Cristadur in tendintele actuale impuse in lumea modei si a designului interior. Astfel, perspectivele minimaliste, cu accente puternic urbanizate reprezinta noul negru, sau in alte cuvinte, pozitia de avangarda pe care o adopta SCHOCK. In 2017 modelele acestui lider mondial prezinta cu mandrie noile tonuri de gri – Silvestone (CRISTADUR®) si Asphalt (CRISTALITE® PLUS), menite sa confere colectiei de chiuvete bucatarie din granit un aspect contemporan natural, care se evidentiaza prin eleganta atemporala si confera spatiilor un sentiment placut de caldura si confort.

 

 

Acel gri urban atat de cunoscut, reinventat cu o textura fina ca matasea si particule argintii discrete, care creeaza reflexii elegante sub lumina soarelui sau a celei artificiale. Prin acest nou ton de culoare gama CRISTADUR® aduce iubitorilor de design tendintele actuale de personalizare a spatiului bucatariei, prin modernitatea atemporala a gri-ului, adaugand in acelasi timp eleganta fara precedent si rafinamentul materialului de productie. Caldura acestui ton de culoare confera caldura spatiului si permite armonizare cu o paleta diversa de culori si materiale.

 

 

Este noul manifest in materie de culoare pe care gama CRISTALITE® PLUS il adauga palmaresului sau divers. Urmarind tendintele cele mai noi in moda si design interior si fiind inspirata din nuanta gri a asfaltului, cu o textura usor rugoasa si accente semi-slefuite, aceasta culoare se identifica perfect cu buctariile citadine, unde tonuri neutre permit imbinare fantezista cu o gama vasta de culori si texturi, pentru a crea acel mediu de acasa, unde fiecare membru al familiei isi gaseste linistea. Armonie, eleganta atemporala si minimalism sunt cele trei calitati ce vor face din Asphalt noul “must have” a anului.