Design-ul elegant, cu linii drepte si varietatea de culori pentru chiuveta instalabila sub blat este caracteristic Blancosubline, produs al specialistilor stabiliti in Oberderdingen. Imbunatatirea sortimentului curent Subline 500-IF SteelFrame urmareste o abordare cu totul noua. “SteelFrame” este definit de amestecul exceptional de materiale precum granit si otel inoxidabil, ele formand o combinatie perfecta. Chiuveta Silgranit cu a sa textura placuta de piatra-moale are o rama extra-plata din otel inoxidabil cu design modern care intr-un mod ideal promoveaza amestecul inovativ de materiale, pe cand Subline 500-IF SteelFrame cu a sa implementare tehnica sofisticata are un aspect mai degraba filigran.

Sinteza formei armonioase, a functionalitatii si individualismului este evidentiata intr-un mod cochet pana la ultimul detaliu. Acest lucru are un impact particular in cazul chiuvetelor care creeaza o analogie la ceramica Ceran cu a sa coroana din otel inoxidabil. Ca rezultat este un produs incomparabil pe toate planurile, datorita functionalitatii oferite blatului (zonei de lucru). Coroana plata “IF” de pe chiuveta se combina la perfectie cu detalii ale functionalitatii cum ar fi C-overflow igienic si noua generatie de strecuratori. Cu o latime de 500mm si o raza impresionanta, chiuveta are o capacitate generoasa si usureaza munca.

In termeni de culoara, Blanco se bazeaza in totalitate pe antracit pentru conceptul inovativ de chiuveta. Si pe buna dreptate: cea mai inchisa nuanta din paleta CombiColours se potriveste perfect cu otelul inoxidabil. In plus, accesoriile optionale imbunatatesc functionalitatea chiuvetei: un tocator de inalta calitate din composit de frasin poate fi pozitionat in voie pe chiuveta in timp ce un vas cu intrebuintari multiple fabricat din otel inoxidabil poate fi suspendat deasupra chiuvetei. Un suport modern pentru scurgerea vaselor fabricat din plastic negru incheie acest sortiment de accesorii practice.

Din sortimentele disponibile sunt multe optiuni moderne care pot fi recomandate, de luat in seama este elegantul Brancolinee-S cu al sau aspect antracit/crom Silgranit.

SteelFrame deschide prin Subline o larga varietate de posibilitati de combinare deoarece chiuveta se poate combina cu blaturi de orice culoare si model. O viitoare inovatie pe care sortimentul Subline o ofera: multumita coroanei IF, SteelFrame poate fi instalat de deasupra si este recomandat pentru blaturile laminate. In plus, montajul sub blat este de asemenea posibil. In acest caz, Subline SteelFrame in combinatie cu piatra sau sticla este solutia perfecta. Ori ca vine vorba de sticla, piatra sau laminata – instalarea nu este deloc complicata si este posibila la toate blaturile standard indiferent de grosime.

Va invitam sa cititi mai multe detalii: Chiuveta Blancosubline 500-IF Steelframe

 

blanco-steelframe-3