Puternic, usor de instalat si de utilizat.

Ambalaje, hartie, gunoi – separare deseurilor incepe in bucatarie. Solutiile cele mai populare sunt cele construite sub chiuveta. Blancobotton Pro, noul sistem de separare a deseurilor, se diferentiaza prin folosirea optima a spatiului si printr-un aspect fizic placut. Inovatia pentru clientii orientati spre pret nu atrage doar prin detaliile interesante. Botton Pro care face parte din programul specializat si de success “Select” poate fi instalat in cateva minute de catre un specialist calificat. Sistemul incape in orice cabinet de chiuveta de 45cm sau 60cm si poate fi adaugat oricarei unitati de chiueva dezorganizata pentru a aduce ordine si claritate in spatiu.

Blancobotton Pro este facut din plastic de inalta calitate. Versiunea pentru cabinetul de chiuveta de 45cm are 2 recipiente si ofera o capacitate de 26litri. Design-ul pentru cabinetul de chiuveta de 60cm are 3 recipiente si o capacitate impresionanta de 39 litri pentru a folosi perfect spatiul disponibil. Manerele recipientului pentru deseuri au un design confortabil fiind orientate in sus la nevoie si placute la sustinere. In plus sunt usor de demontat, lucru care nu numai ca ajuta la scoaterea continutului din recipient ci si la spalarea lui.

Beneficiu dublu: Lacasul in care sunt recipientele nu este doar un support pentru ele ci poate fi folosit si ca suprafata dura, de exemplu pentru ustensile de curatare, ea putand sustine o greutate de pana la 5kg. Blancobotton Pro este disponibil in 2 versiuni: versiunea manuala, manerul frontal il face mai usor de manevrat. Versiunea automata ofera si mai mult confort. Este legat de usor si ajuta recipientul sa iasa in exterior cand usa cabinetului este deschisa. Ambele versiuni au un sistem de sine de inalta calitate care face ca folosirea sa fie usoara si silentioasa.

Blancobotton Pro Manual si Blancobotton Pro Automatic sunt ambele extrem de usor de instalat, lucru care le face si mai atragatoare. Asamblarea bazei dureaza doar cateva momente multumita sistemului special de montaj- fara sablon pentru gaurire, marcaje pentru dat gauri, lucru care salveaza timp pretios atat pentru instalator cat si pentru utilizator.