Chiuvetele din inox pot parea stralucitoare si rezistente cand sunt noi, insa in acelasi timp ele sunt extrem de delicate.

Daca aceste chiuvete nu sunt tratate cu atentie, pot fi zgariate, astfel pierzand din stralucire, iar indepartarea petelor de calcar poate fi extrem de dificila.

Pentru indepartarea petelor de calcar va recomandam o solutie de curatat anticalcar cu eficienta extrema.

 

 

 

 

BlancoantikalkBLANCOANTIKALK

• Utilizare usoara pentru toate suprafetele de baterii si chiuvete

• Ecologic pentru ca sunt biologic degradabile

 

 

BlancopolishIn cazul in care apar zgarieturi, acestea pot fi remediate prin 5 pasi simpli:

1. Alegeti un produs adecvat pentru utilizarea pe chiuvete din inox, precum Blancopolish, care este un produs excelent pentru tratarea zgarieturilor, asigurand in acelasi timp indepartarea ruginei si a petelor, scurgerea mai buna a apei, oferind protectie impotriva petelor, precum si un luciu matasos.

2. Curatati si uscati chiuveta inainte de a incepe lucrarea de reparatie. Clatiti cat mai bine, apoi uscati chiuveta cu un material textil moale care absoarbe umiditatea sau cu hartie. Aceasta metoda asigura o suprafata bine pregatita pentru reparatie.

Blancoantikalk3. Asigurati-va ca aveti suficienta lumina pentru a vedea cat mai bine zgarieturile. In cazul in care lumina naturala nu este indeajuns de puternica, folositi o lanterna.

4. Aplicati Blancopolish si lustruiti cat mai bine zgarietura cu un burete moale. Din cand in cand clatiti, apoi uscati suprafata pe care lucrati si verificati daca zgarietura este mai putin vizibila. Stergeti cat mai bine suprafata, in caz contrar s-ar putea ca zgarietura sa devina si mai vizibila. Repetati acesti pasi pana zgarietura dispare in totalitate.

5. Spalati bine chiuveta, apoi stergeti apa cu hartie sau cu un material textil moale. Uscati chiuveta cat mai bine pentru a preveni aparitia petelor cauzate de mineralele si sarurile din apa de la robinet.

 

ATENTIE!
Blancopolish se foloseste doar pentru chiuvete din inox (in afara de finisaj natur) si chiuvetele ChromoDur cu un burete moale.
Blancopolish nu are voie sa intre in contact cu suprafete cromate, baterii sau chiuvete din inox Pura Plus.