Aici, chiuvetele de granit se produc exclusiv in Germania şi la standarde de calitate extreme de riguroase. Printre trasaturile definitorii ale echipei de dezvoltare SCHOCK se numara curiozitatea pentru inovaţie, daruirea pentru perfecţiune, indrazneala pentru culoare si design, impreuna cu permanenta actualizare a specialiştilor noştri in ce priveşte ultimele tendinţe in materie de stil si funcţionalitate.

 

La SCHOCK, conceptul inovator imbraca cele mai stralucitoare culori, este apoi testat in laborator, pentru ca in final sa ia forma şi sa capete expresie in atelierul de producţie. Un proces de creaţie ce pana in prezent insumeaza 200 de modele in 40 de culori. Prin SCHOCK industria producatoare de chiuvete de bucatarie şi baterii de bucatarie modeleaza viitorul.

 

Intr-un cuvant, pasiunea este motorul ce antreneaza intreaga activitate SCHOCK, astfel incat chiuvetele de bucatarie şi bateriile produse aici sa emane stilul şi energia fiecarui cumparator.

 

Aproximativ 80% din materialul folosit in chiuvetele SCHOCK este cuarţul, elementul component cel mai dur al granitului dar şi motivul din spatele durabilitaţii remarcabile a chiuvetelor SCHOCK. Acest atribut impreuna cu paleta de culori pure, menita sa se plieze fiecarui gust sau stil, şi finisajele catifelate sau mate constituie particularitaţi extrem de funcţionale prin care se disting chiuvetele de bucatarie şi bateriile SCHOCK.

 

Suprafeţele Cristadur® şi Cristalite® Plus dezvoltate şi patentate de catre SCHOCK aduc placere sarcinilor de fiecare zi din bucatarie. Petele şi murdaria devin trecut cu aceste noi materiale ce au la baza tehnologii cu efect de respingere a murdariei – petele de vin, mancare sau grasimile dificile pur si simplu nu se prind.

 

Iar pentru ca bateriile de bucatarie sunt concepute pentru unitate la nivel vizual şi tactil cu chiuvete SCHOCK, armonia este avantajul pe care il puteţi vedea şi simţi. In plus, bateriile de bucatarie sunt imbogaţite cu tehnologii şi funcţii ce sprijina planeta dar şi liniştea dvs., precum funcţia de economisire a apei sau de reducere a zgomotului.

 

Rezultatul? Utilizare confortabila si de durata, dar si siguranţa sporita pentru intreaga familie.

 

Toate produsele SCHOCK pot fi comandate de la magazinul online chiuveteonline.ro

 

Sursa: adevarul.ro