Bucataria moderna ofera spatiu din belsug pentru implinirea dorintelor personale in materie de design, neexistand limite pentru gama si varietatea de forme pe care le puteti folosi. Chiuveta Blanco Adon XL 6S nu face parte din categoria chiuvetelor ordinare, ea captand privirea imediat prin felul in care prezinta intr-un mod remarcabil stilul minimalist si forma cubica.
Caracteristica definitorie a acestei chiuvete este data de marginea inaltata care imprejmuieste toata chiuveta, combinata cu geometria clara si eleganta desavarsita. Zonele functionale care sunt patrate simetrice, impreuna cu bateria pozitionata exact pe mijloc creeaza un aranjament echilibrat care incanta vizual dar care este gandit sa fie cat se poate de functional, astfel ca desi chiuveta este relativ mica, spatiul pe care il ofera este urias.

Marginea inaltata, impreuna cu colturile stranse creeaza un spatiu mare pentru cuva si ajuta la utilizarea optima a ei, precum si a zonei de lucru. Zona de lucru vine cu un tocator care poate fi folosit pe toate laturile chiuvetei, atat in zona de lucru cat si deasupra cuvei, iar datorita caracteristicilor sale decorative el poate fi folosit si pentru a servi delicatesele culinare. Un detaliu interesant al chiuvetei Blanco Adon este faptul ca nu ocupa loc foarte mult, astfel ca in spatele chiuvetei ramane loc liber care ajuta de exemplu la curatare si intretinere, dar ofera si o imagine de ansamblu placuta prin faptul ca chiuveta se integreaza perfect in blat, formand un corp comun.
Datorita atributiilor sale si a designului expresiv, chiuveta Blanco Adon se potriveste in special in bucatariile si spatiile de locuit care doresc sa adauge accente prin unghiuri, spatii si compartimente.

 

Combinatia perfecta de chiuveta si baterie poate fi realizata cu ajutorul bateriei Blancolinus-S Silgranit si a bateriei Blancolinus-S. Aceste baterii vin cu acelasi finisaj igienic si patentat Blanco, sunt extreme de durabile, usor de curatat si intretinut. La fel ca si restul chiuvetelor Silgranit PuraDur II, Blanco Adon este extreme de usor de intretinut si materialul de baza al ei practic respinge murdaria, prevenind astfel aparitia petelor greu de curatat si reducand timpul necesar pentru intretinerea aceasteaia. Formula igienica de protectie creeaza un finisaj antibacterian pe suprafata chiuvetei pentru a va feri de bacteriile nocive si a va oferi un spatiu igienic pentru prepararea hranei. Formula este unica si patentata de catre Blanco pentru a va garanta siguranta in bucatarie la cele mai inalte standarde.

Avand doua zone de lucru, Blanco a introdus scurgeri orizontale atat in zona de lucru cat si in cuva, scurgeri care au un capac elegant, permanent igienic si fabricat din otel inoxidabil in concordanta cu principiile C-overflow (C-supraplin) pentru ca dvs sa beneficiati de un sistem de scurgere rapid, sigur si durabil.

Blanco Adon este disponibila in oricare culoare din gama de culori CombiColours Silgranit PuraDur II iar unitatile Blanco Adon care au latimea de 60cm sunt reversibile. Chiuveta Blanco Adon care se monteaza usor si rapid va oferi bucatariei dvs acea piesa de rezistenta care o va scoate din anonimat.