Zi dupa zi, in situatii obisnuite sau pentru ocazii speciale, bucataria este spatiul unde se intampla totul – iar chiuveta este cea mai utilizata zona de aici. Astfel, si solicitarile din partea materialelor folosite pentru producerea chiuvetelor sunt foarte mari.  Iata de ce SCHOCK a supus materialul sau premium CRISTADUR® unor teste extreme de anduranta.

 

Chiuveta Granit Schock Nemo

 

CRISTADUR® EXTREME reprezinta o inovatie radicala, in cadrul careia un sistem complex de ranforsare a fost integrat in mixul de materiale ce formeaza produsul finit. Astfel, rezultatul este mai puternic decat niciodata. In plus, inovatia atinge mai multe domenii si se defineste prin culori mai aprinse, un efect mai puternic de respingere a murdariei si rezistenta extrema la impact.

 

Prin aceste masuri inovatoare, SCHOCK nu a revolutionat doar materialul de productie, ci a si redus la minimum riscul de deteriorare al chiuvetelor in timpul transportului, astfel incat este acum posibil sa utilizam ambalaje mai putin voluminoase dar si mai prietenoase cu mediul, pentru a livra comenzile clientilor nostri.